Selskap

Skal du ha bryllup, konfirmasjonsselskap eller feire en bursdag? Vi håper at vi kan gi deg litt inspirasjon og noen ideer!

Noen  ønsker å en seks-retters middag på restaurant med “full pakke”, andre ønsker å ha en enkel feiringen hjemme eller i et leid lokale. Uansett valg har dere mulighet til å sette deres eget og unike preg på feiringen. Er det konfirmasjon det gjelder så begynn gjerne med å snakke med konfirmanten og la han eller hun få komme med sine ønsker til lokale, maten og kakene. Det kan også være lurt å tenke på gjestene som kommer – hvor mange er de, hvor gamle er de og er det mange yngre eller eldre gjester.

Ligger du våken om natten og bekymrer deg over hvordan du skal få til den store festmiddagen uten å stresse deg syk eller å bruke så mye penger på festen at familien må leve på “vann og brød” resten av året. La oss ta serveringen – det koster ofte mindre enn folk tror og du slipper alt stress i forkant med forberedelser og rydding av huset eller lokalet.

Lokalet:
På Ming restaurant har vi en egen avdeling vi kan lukke til selskaper som for eksempel bursdagsselskap, bryllup eller konfirmasjon. Da har dere hele lokalet for dere selv i 3 timer (lengre reservasjon kan også avtales).

Menyen:
Her kan dere velge fra vår vanlige meny eller vi kan lage en stående buffè som tilpasses etter deres ønske. Minimum bestilling for buffè er 12 personer. Med buffèen er det velkomstdrikke, 2 forretter, 8 hovedretter og et utvalg av desserter. Kaffe etter maten er også inkludert. Det er selvsagt lov å ha med egne kaker og snacks i tillegg. Når det gjelder hovedrettene så pleier vi å ha en miks av Norsk og Kinesisk mat. Her kommer vi gjerne tilbake med konkrete forslag til retter. Prisen for buffèen er kr. 350 alt inkludert (kr. 150 for barn under 12år) Små barn under 4 år spiser gratis. Det eneste du trenger å ta med da er eventuelle kaker.

Kontakt:
Ring Chung på telefon 48490860 eller send epost til chung@kinarestaurant.no så lager vi et supert opplegg sammen!

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop