Om oss

Deilig kinamat til alle anledninger

Ming Restaurant Harstad – Etablert 1987

Ming Restaurant Harstad – Etablert 1987

Hei og velkomen til Ming Restaurant!  Ming Restaurant en av Harstads eldste restauranter og kan vise til mer enn 30 års sammenhengende drift! Vi leverer mer enn 50  forskjellige retter bestående av kinamat, internasjonal mat og småretter. Vi serverer i restauranten beliggende i Rikard Kaarbøsgt 18 og du kan også hente de fleste rettene på take-away.

Det er viktig for oss som jobber her å ta vare på deg som kunde og videreføre de gode tradisjonene som restauranten har stått for i Harstad. Vi håper at vi ses snart på restauranten og lover at vi skal gjøre alt for at du skal få en spesiell og fin opplevelse hos oss. Hilsen vi på på Ming Restaurant.

Åpningstider: Alle dager 1400-2200 (2300 i helgene).
Se forside for eventuelt avvikende åpningstider i høytider/ferier etc.
Telefon: 77062400. Eierselskap Kinarestaurant AS org. 987 800 232.
Post og besøksadresse: Ming Restaurant Rikard Kaarbøsgate 18, 9405 Harstad.Ming Restaurant – litt historie

Ming Restaurant – Giævergården 1987 -1998

Ming Restaurant ble etablert i 1987 av Joseph Sum, Chiang Yat Fu og Bjarne Mikalsen. Den 22 mai 1987 kunne Harstads første kinarestaurant ønske kundene velkommen i den ærverdige Gievergården beliggende i Harstad sentrum. Sammen med Vertshuset Nordlændingen var kinarestauranten med på å gjøre eiendommen kjent som et populært restauranthus i Nord Norge. Fra 1992 overtok Joseph Sum hele restauranten sammen med sin bror Paul Shum.


Dette var byens første kinarestaurant og en av de aller første i Nord Norge. Restauranten opparbeidet seg etter hvert et bra rykte og ble godt tatt i mot av både byens befolkning og tilreisende. Menyen besto av tradisjonell kinamat med innslag av noen internasjonale retter. Restauranten er kjent for å bare benytte råvarer av høy kvalitet.

Ming Restaurant – Ric.Kaarbøsgt. 18 – 1998 til i dag

I 1998 ble det bestemt å flytte restauranten nærmere sentrum, der den ligger i dag. Lokalene i Giævergården ble etter hvert i minste laget og det ble flytting. Nå ble menyen utvidet til også å omfatte mongolsk grill som umiddelbart ble en kjempesuksess. I 2010 gikk Joseph Sum bort etter å ha drevet restauranten sammenhengende i over 20 år. Restauranten driver den dag i dag i de samme lokalene og har en stor og trofast kundekrets, mange har vært kunder siden oppstarten i 1987!


At restauranten har eksistert lenge betyr ikke at vi ikke fornyer oss. I 2017 og 2018 hadde vi en stor oppussing med nye møbler, nytt kjøkkenutstyr og ikke minst “nye” toaletter. Her har vi fått masse gode tilbakemeldinger og ikke minst har vi merket det med en stør økning i besøkende. Velkommen innom!